Eloi Pérez tocant en l’acte d’entrega dels Premis Nacionals a l’Estudi

Posted on

El propassat dijous 28 de juny, a la Casa Rull de Sispony es van entregar els Premis Nacionals de l’Estudi; i com és tradició, l’Institut de Música va ser-hi present amb la seva música. En aquest cas, l’alumne de flauta (classe de Jordi Gendra) Eloi Pérez, ja “llicenciat” de l’IM, ens va oferir una Sonata de Mozart (un arranjament de la sonata per a fagot i violoncel, en realitat) en companyia de qui fou el seu professor a l’IM, Jordi Gendra.

Aprofitem per a desitjar-vos a tots un bon i musical estiu, i ens veiem al setembre!

Recitals Fi de Grau Mig

Posted on

Aquest Curs són 3 els alumnes que es Llicencien, és a dir, que han arribat a la fi dels ensenyaments que l’Institut els pot oferir. Són Esteve Ticó, Eloi Pérez Compte i Jordi Albelda Santamargarita. Enhorabona a tots ells i no deixeu d’assistir als seus concerts!

Concert de Final de Curs de Tallers Musicals

Posted on Updated on

El proper 30 de maig, a les 6 de la tarda a l’Auditori del Centre de Congressos d’Andorra la Vella, tindrà lloc la cita anual amb el Concert dels Tallers i Preparatori, en què els més petits del Conservatori (de 4 a 7 anys) mostraran tots els progressos que han anat adquirint al llarg del curs. Us hi esperem!

Cartell del concert

Nou Concert de la ONCA

Posted on Updated on

La Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra presenta un concert amb la col.laboració del prestigiós clarinetista Joan Enric Lluna, en un atractiu programa que inclou obres escrites expressament per al solista valencià. No us el perdeu!

Podeu veure el teaser aquí

Concert recomanat: Michel Legrand

Posted on

Michel Legrand, pianista, compositor i guanyador de tres premis Oscar per les bandes sonores de ‘The Thomas Crown Affair’ –la primera versió–, ‘The Summer of 42’ i ‘Yentl’,arriba a l’Auditori Nacional d’Andorra al capdavant del seu trio just quan una de les seves bandes sonores més cèlebres, ‘Les demoiselles de Rochefort’,de la inoblidable pel·lícula de Jacques Demy, fa 50 anys.
Legrand, perdoneu-nos el joc de paraules, és molt més que gran. Legrand és una llegenda i aquest concert és tot un esdeveniment!

El concert “Tandem de Joves Da Camera” surt recollit al diari català La Vanguardia!

Posted on